קורס בישול מקצועי לגברים שרוצים לשדרג המטבח הביתי לרמת גורמה.
הקורס מתחיל מהבסיס, בהיכרות עם שיטות חיתוך מקצועי ושיטות בישול, ועד לתוצרים מתקדמים.
באמצעות הקורס ניתן לרכוש פרקטיקה מקצועית נרחבת ולעבוד כטבחים ושפים בענף המסעדנות.
קורס בישול מקצועי לגברים שרוצים לשדרג המטבח הביתי לרמת גורמה.
הקורס מתחיל מהבסיס, בהיכרות עם שיטות חיתוך מקצועי ושיטות בישול, ועד לתוצרים מתקדמים.
באמצעות הקורס ניתן לרכוש פרקטיקה מקצועית נרחבת ולעבוד כטבחים ושפים בענף המסעדנות.
חיתוך מקצועי – רכישת ידע נרחב על סכינים, חיתוך מדויק ומהיר, שיטות עבודה מקצועיות המשדרגות ומייעלות את העבודה במטבח.
צירים ושיטות בישול– תהליכי עבודה ובישול נכונים, מיצויי מקסימלי של טעמים ללא שימוש באבקות ואינסטנט. יישום שיטות בישול מגוונות.
ארוחות בוקר ומנות ראשונות- חשיפה לעולם הרטבים הקרים: ויניגרט, מיונז. רטבים חמים הולנדייז. ויישם שיטות בישול נוספות.
בשר בקר בישולים ארוכים – סקירה כללית, התאמת הנתחים לשיטות הבישול השונות.
קנייה, שימור ותחזוקה נכונה.
סוגי יישון, אחסון נכון, בישול מדויק וצלייה נכונה.
בשר בקר + בשר טחון – עולם הבשר על כלל נתחיו. התנסות בבשרים הדורשים בישול קצר.
עופות – סקירה כללית בנושא עופות, קנייה נכונה ובטוחה.
הדגמת פירוק לפרגיות, שימוש בסגנונות בישול שונים והכנת מנות עשירות ומגוונות.
דגים – סקירה כללית על דגים, קנייה, שימור ותחזוקה נכונה.
הדגמת פילוט, חשיפה למגוון מנות היכולות לשמש כמנות פתיחה, ראשונות ועיקריות.
מטבח עולמי – הכרות עם מגוון מאכלים ממדינות שונות.
לחמים – הסבר מעמיק על סוגי קמחים, חומרי התפחה ולישה נכונה.
הכרות עם לחמי מחמצת.
הכנת לחמים בסגנונות שונים.
ארוחת סיום – פרוייקט בישול קבוצתי.
למסיימים תינתן תעודה מטעם “הקמפוס הקולינרי” החתומה ע”י איגוד השפים הבינלאומי והישראלי.


מי שמחפש להעשיר את הטעם והידע ובמהדרין,שיבוא!
"בגלל הכשרות מהדרין באים לפה מכל הארץ, מנהריה ועד דימונה"