עישון בשר– סוגי מעשנות, התאמת זמני עישון לנתחים, הכרת הגחלים והעצים השונים , בניית עשן והחזקת טמפרטורה, יתרונות של בישול בוואקום (סוויד) ועישון.
אומנות הניקנוק – תערובות בשר ותערובות תיבול רטובות ויבשות, אחוזי שומן נכונים ועוד.
הכנת נקניקיות במספר סגנונות, פסטרמות ונקניקים.
*תוכן הקורס נתון לשינויים בהתאם ללו”ז, יתכנו שפים אורחים
תעודה מקצועית המוכרת ע”י איגוד השפים הישראלי והבינלאומי.

"אני עוסק שנים בתחום, ועדיין קורס העישון והשרקוטרי נתן לי המון טיפים, שווה כל שקל"

"עידו הביא את כל הידע המטורף שלו בהנגשה מיוחדת וכשרה וזו פשוט זכות בשבילי"
"אני מקבל תמיכה מעידו הפיט מאסטר גם אחרי קורס העישון, שזה כיף גדול"