לפרטים והרשמה

פרונטלי
6 מפגשים
ירושלים
גברים
הכשרה מעשית

מה לומדים בתכל׳ס?

עישון בשר– סוגי מעשנות, התאמת זמני עישון לנתחים, הכרת הגחלים והעצים השונים , בניית עשן והחזקת טמפרטורה, יתרונות של בישול בוואקום (סוויד) ועישון.

אומנות הניקנוק – תערובות בשר ותערובות תיבול רטובות ויבשות, אחוזי שומן נכונים ועוד.
הכנת נקניקיות במספר סגנונות, פסטרמות ונקניקים.

*תוכן הקורס נתון לשינויים בהתאם ללו”ז, יתכנו שפים אורחים

 

למי זה מתאים?

לבעלי מקצוע בתחום הקולינריה ואנשים עם זיקה ואהבה לתחום העישון והשרקוטרי.

עם מה יוצאים בסוף?

תעודה מקצועית המוכרת ע”י איגוד השפים הישראלי והבינלאומי.

מה? כמה? למה?

תאריך התחלת הלימודים: כ”ו סיון, 22.6.25
היקף הקורס: 6 מפגשים כ- 4 שעות כל מפגש
שעות לימוד בכל מפגש: 4
מיקום: רח’ גבעת שאול 40 ירושלים

עזבו דיבורים, פשוט תראו!

 

"אני מקבל תמיכה מעידו הפיט מאסטר גם אחרי קורס העישון, שזה כיף גדול"

 

 

 

יהונתן פלולי

 

"אני עוסק שנים בתחום, ועדיין קורס העישון והשרקוטרי נתן לי המון טיפים, שווה כל שקל"

ברלה מסינגר

 

"עידו הביא את כל הידע המטורף שלו בהנגשה מיוחדת וכשרה וזו פשוט זכות בשבילי"

שאול שפר
שף פרטי

עוד מסלולים שיכולים לעניין אתכם

הכשרת מעצבות בארים ומזנונים תוך הכרות עם חוקים, טכניקות וכללים בעיצוב הבר. דגש על פיתוח יצירתיות וסגנון אישי, לפרנסה מתגמלת.
לימודי תעודה + סדנאות העשרה
32 שעות
פרונטלי
8 מפגשים
ירושלים
קורס עיצוב עוגות יכשיר אותך לעיסוק מקצועי בתחום, ויתן לך את הכלים ליצירת עוגות מרהיבות לאירועים שונים ומגווני.,
לימודי תעודה + סדנאות העשרה
42 שעות
פרונטלי
12 מפגשים
ירושלים
קורס לאוהבות הקונדיטוריה והמתוקים – ללא צורך בידע מקדים – להיכרות מקצועית עם עולם הקונדיטוריה הקלאסית ברמה העיונית והמעשית.
לימודי תעודה + סדנאות העשרה
48 שעות
פרונטלי
12 מפגשים
ירושלים