מטרת הקורס: ללמוד את עולם הכנת הבשר ואמנות הקיצוב בקורס שיפתח עבורכם את הדלתות למגוון רחב של אפשרויות: מסעדות, קייטרינג, בתי מלון, קצביות בוטיק, עסק פרטי – סדנאות בשר, ארוחות שף פרטיות, פתיחת קצביה ועוד, כשהבשר כמובן נמצא במרכז העיסוק.
מטרת הקורס: ללמוד את עולם הכנת הבשר ואמנות הקיצוב בקורס שיפתח עבורכם את הדלתות למגוון רחב של אפשרויות: מסעדות, קייטרינג, בתי מלון, קצביות בוטיק, עסק פרטי – סדנאות בשר, ארוחות שף פרטיות, פתיחת קצביה ועוד, כשהבשר כמובן נמצא במרכז העיסוק.
בקר – זנים, גילאים, שיטות פירוק וקיצוב שונות, סוגי יישון.
ריכוך כימי, ריכוך ביולוגי, ריכוך פיסיקלי, תערובות.
נתחים והתאמה לטכניקות בישול.
תברואת מזון ותזונה.
בעלי כנף – אנטומיה, שיטות גידול, שיטות פירוק שונות.
סוגי בעלי כנף, חלקי פנים, שיטות בישול.
תזונה ותברואת מזון, הקפאה והפשרה נכונה.
טכניקות בישול שונות.
טלה – גילאים, שיטות פירוק. נתחים והתאמה לטכניקות בישול שונות.
דגים – סוגים ומשפחות. טרי מול קפוא. סימני היכר טריות.
תברואת מזון.
שיטות פילוט ושיטות בישול שונות.
עישון ושרקוטרי – שיטות עישון. סוגי מעשנות.
כבישה, עבודה עם חלקי פנים.
תערובות1 ומרינדות.
נקניקים וסוגי נקניקיות.
ייעוץ קולינרי – הכרת סוגי מטבחים והתאמה. מרכיבי מזון, ומרכיבי החלבון.
תכנון עבודה, סידור הזמנות שבועי, נהלי iso9001
נהלי haccp
יזמות – רישוי עסקים בישראל, ניהול נכון. שיווק ופרסום.
כשרות – סוגי כשרויות, הכשרת הבשר, הכשרת חלקי פנים, שחיטה כשרה.
אוהבים לאכול בשר? משקיעים בהכנה של בשר? בואו ללמוד מקצוע מבוקש! קורס בשר וקצבות, אחד הקורסים הנחשקים והמבוקשים ביותר כיום, הוא מה שאתם צריכים כדי לפתח קריירה מקצועית מגוונת, מאתגרת וטעימה! הריח מגיע עד לפה…
קורס בשר וקצבות מתאים לחובבי בשר הרוצים להתמקצע ולהעמיק את הידע בתחום הבשר – היכרות עם סוגי נתחים, שיטות הכנה, עישון ושרקוטרי, ייעוץ קולינרי, יזמות בתחום המסעדנות וכמובן קצבות בפועל, ולהפוך תחביב למקצוע.
"האוירה מצויינת,קיבלנו הרבה כלים לשפר את הביצועים בבשר"